Karanténa pseudopendlera

...v tom aby se prase vyznalo.

Takže žít v CZ a makat v okolní zemi a člověka nazývaj pendler.
Po letech se dočteš, že pendler nejsi protože se nevracíš každej den domu a chrápeš v kamionu.
Máš možnost tam spát i delší dobu, tak že najednou nejsi pendler.
Ale do Německa směj jen pendleři a to do 100km od čáry. Jestli vzdušnejch, nebo po ose se nedozvíš. Nependleři do Německa nesměj.
Nicméně jako řidič LKW mam vyjímku, tak že i jako nependler můžu.
Na hranicích jako pendler dostaneš razítko kdy jsi opustil CZ a kdy se zase vrátil. Aby zamezili cestování podvodníkum co si falšujou potvrzení. Minimálně 3 týdně.
Jsem nependler, mam vyjímku a smím do říše. No ale razítko 3x tejdně nedostanu, když se vracím jednou tedně. Tak že bych nesměl.
Jako řidič LKW ale mam vyjímku, tak že můžu.

No kurva chvílema tu práci nenávidim. Dost často teda. Hlavně proto, že se chci věnovat rodině a ne si ji opět nechat utýct...
Tim se dá vlastně říct, že to neni ta práce co na tom nenávidim (a to je pravda), ale ten zkurvenej život.
V týhle chvíli jsem ale rád, že mi zatím nikdo nezakázal pracovat a že máme co vozit. Zatim. Jak to pujde dál nikdo neví, ale mama Merkel ta zasraná prašivá špína, co zajebala Evropu neskutečnym bordelem...ta má možná jasno.
Protože němci začínaj s opatřeníma pro omezení a zastavení Koronaviru SARS 2 nebo jak se to čínský svinstvo jmenuje, velmi pozdě, laxně a zdaleka ne všude. Na jednu stranu je chápu, jsou největší ekonomikou Evropy a nechtěj se vzdát svýho blahobytu. Na druhou stranu, právě pro to, že maj ty prachy, s tim měli přijít mnohem dřív a razantně. Jenže tu spoustu peněz co maj, musej taky narvat tomu bordelu co si sem zavlekli. No a když velký množství němců pochcípá, pendleři nependleři a kdo ví jak nás kurva nazvat, nebudou moci do říše jezdit za fachou...šup hned máme pracovní místa pro migráčky. Já tomu řikám "vyměň roušky za černoušky".
Ale chci vidět jak všichni ty chirurgové dokážo mačetama operovat srdce. Jak ty inženýři co v životě uplácali akorát z hoven a slámy misku na šlichtu pro všechny čtyři manželky, budou stavět baráky. Jak kozomrdi a pastevci budou řídit kamiony, letadla...No třeba na to má to babochlap nějakej tajnej německej model.

Ani fotku tady nemam jak jsem se rozčílil...

Komentáře